Skip to content
BG-W2
VSR-1

Vestingshop/Drukkerij Repro is gevestigd aan de Voorstraat 45 te Willemstad (Noord-Brabant) en is voornamelijk gericht op al het drukwerk voor het klein- en middenbedrijf. Van ontwerp tot afwerking, kunnen wij u van dienst zijn. Of het voor etiketten, visitekaartje, enveloppen of een A3-folder is, wij drukken of printen het voor u.
Kleine oplagen kunnen wij zowel zwart/wit als full colour “digitaal drukken” op onze Canon printer/copier.

Familiedrukwerk
En natuurlijk verzorgen wij ook al uw familiedrukwerk. Zoals geboortekaartjes, huwelijkskaartjes en andere gelegenheidskaarten.
Wij hebben een enorme collectie monsterboeken met geboortekaartjes van de grote uitgeverijen zoals: Belarto en FamilyCards. Ons advies: maak de keuze van uw kaartje minimaal 8 weken van te voren, en ben niet te zuinig met bestellen. Beter 10 over dan 1 te weinig!!!

Ook zijn er modellenboeken met huwelijkskaarten, jubileumkaarten en andere gelegenheidskaarten voor mensen die iets te vieren hebben (jubileum, open huis, verjaardag of uitnodiging) bij ons in te zien. Vraagt U onze modellenboeken op zicht en maak thuis, in alle rust uw keuze.

Weekblad De Ster
Vestingshop Repro geeft in eigen beheer een weekblad voor (de voormalige gemeente) Willemstad uit. Kijk bij Weekblad De Ster voor meer informatie.

Hobby-, kantoorartikelen, klein speelgoed, Willemstad Gifts
Ook hebben wij in onze winkel een collectie hobby- en handvaardigheidsmaterialen op het gebied van 3D kaarten maken. Ook is er in onze winkel een groot assortiment kantoor artikelen verkrijgbaar van pen tot ordner en van nietmachine tot kladblok. Klein voordelig speelgoed met o.a. leer- en sp(e)eldozen, waterpistolen, stoepkrijt, kubus en nog veel meer. Nieuw zijn de Willemstad Gifts, met o.a. bedrukte senseo kopjes, bedrukte borrelglaasjes, bedrukte kaarsen etc.

ONS DRUKWERK: SNEL GELEVERD EN SCHERP GEPRIJSD

U kunt bij ons ook Belarto & FamilyCards bestellen!

  • Geboortekaartjes, touwkaarten, uitnodigingen, jubileumkaarten…………